16 Μαΐ 2024

50% έκπτωση στους λογαριασμούς ύδρευσης πρώτης κατοικίας πολύτεκνων γονέων

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων, ενημερώνει τα μέλη του, ότι κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ύδρευσης σε όλους τους Δήμους του Νομού μας (Ανατολικής – Δυτικής Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών) οι Πολύτεκνοι γονείς λαμβάνουν την έκπτωση 50% στους λογαριασμούς ύδρευσης για την πρώτη τους κατοικία.

«Οι ωφελούμενοι της έκπτωσης οφείλουν να καταθέτουν στις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων μας πρόσφατο ¨Πιστοποιητικό Πολυτεκνικής Ιδιότητας¨, το οποίο εκδίδεται μέσω gov.gr, αφού έχουν προβεί στη θεώρηση των Πολυτεκνικών τους Ταυτοτήτων για το τρέχον έτος (στην προκειμένη έτος 2024).

Σημειωτέον ότι η εν λόγω έκπτωση αφορά τους γονείς που κατέχουν την Πολυτεκνική Ιδιότητα αφού πληρούν τις προϋποθέσεις και μόνο για την πρώτη τους κατοικία και όχι για τα τέκνα αυτών.

Σε περίπτωση εκδημίας και των δύο γονέων δεν ισχύει η εν λόγω έκπτωση και τα μέλη της οικογένειας οφείλουν να το δηλώνουν εγγράφως και στο Δήμο αλλά και στο Σύλλογό τους προς αποφυγή χρεώσεων, δυσλειτουργίας των υπηρεσιών κ.λπ.

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο                                                                 Ο

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Καζάκος                                    Απόστολος Τσιώλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required