Το δείπνο με δημιουργίες του ταλαντούχου executive chef του ξενοδοχείου Νikopolis Στέφανου Σταμίδη στέφθηκε με επιτυχία, καθώς περιλάμβανε γευστικές προτάσεις από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, συνδυασμένες με εξαιρετικά ελληνικά κρασιά όπως το ημίξηρο ροζέ Βaβέλ του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου.
Τα πιάτα ήταν εμπνευσμένα και το αρωματικό και με εξαίρετη ισορροπία γλυκύτητας-οξύτητας Βαβέλ τα αναδείκνυε, αλλά και ανέδειξε τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου