Εισηγήτρια: η υπεύθυνη Marketing & Communication του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου.
Γαστρονομική παρουσίαση από τους ex. chefs Ευάγγελο Μπιλιμπά και Ασλάνη Παντερλή.
Την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, στις 16:00, θα παρουσιαστεί η θεματική: «Από την Πυθαγόρειο Διατροφή στο Βιγκανισμό» με εισήγηση του Γεν. Γραμματέα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος Παναγιώτη Βαραγιάννη, παρουσίαση του σαμιώτικου μοσχάτου με 3.000 χρόνια ιστορίας από την υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου, ενώ τη γαστρονομική προέκταση του θέματος έχει επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο ex. chef και παγκόσμιος κριτής γαστρονομίας Ευάγγελος Μπιλιμπάς.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2022
Αξιότιμοι κύριοι,
Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη θετική ανταπόκριση σας σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα του Gastronomy Forum που διοργανώνουμε στην έκθεση HORECA 2022.
Η έκθεση HORECA πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo. Σας παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο οδικό δίκτυο λόγω της εκθέσεως και να προγραμματίσετε κατάλληλα.
Το Gastronomy Forum πραγματοποιείται στο κάτω μέρος του Hall 4 (δεν έχει συγκεκριμένη αρίθμηση). Όποιον διάδρομο και να ακολουθήσετε θα καταλήξετε εκεί.
Για την είσοδο σας:
· Θα περάσετε το πρώτο σημείου ελέγχου όπου θα σας ζητηθεί επίδειξη ενεργού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Τονίζουμε ότι η είσοδος δεν επιτρέπεται με επίδειξη rapid τεστ ή pcr test παρά μόνο με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
· Στο δεύτερο σημείο, ελέγχου εισιτηρίων:
Λόγω του πρωτοκόλλου λειτουργίας της έκθεσης πρέπει να έχει γίνει προεγγραφή των επισκεπτών και να διαθέτουν όλοι μία barcode πρόσκληση την οποία θα επιδείξουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης στην είσοδο και μαζί με την ταυτότητα τους προκειμένου να γίνεται η απαιτούμενη ταυτοπροσωπία.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εκδώσετε την barcode πρόκλησή σας* στο παρακάτω Link για να μπορείτε να μπαίνετε και να βγαίνετε από την έκθεση. Η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από τα lobby 2 και lobby 1. Η πρόσκληση αυτή είναι για όλες τις μέρες και ισχύει για ένα άτομο, είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτον.
https://horecaexpo.gr/online-prosklisi/
Παρακαλείστε θερμά να βρίσκεστε στο χώρο μας 30 λεπτά πριν την ώρα της παρουσίασης
Σας παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε εγκαίρως αν υπάρξει κάποια αλλαγή από τη μεριά σας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα μας από το site μας https://chefclub.gr/
Τηλέφωνο επικοινωνίας κα Έλενα Ρέππα 2108251401 και 6944 508 117 και info@chefclub.gr
* Αν έχετε πρόβλημα στην έκδοση της barcode πρόσκλησης παρακαλώ ενημερώστε μας για να σας την βγάλουμε εμείς
Η έκθεση HORECA πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo. Σας παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο οδικό δίκτυο λόγω της εκθέσεως και να προγραμματίσετε κατάλληλα.
Το Gastronomy Forum πραγματοποιείται στο κάτω μέρος του Hall 4 (δεν έχει συγκεκριμένη αρίθμηση). Όποιον διάδρομο και να ακολουθήσετε θα καταλήξετε εκεί.
Για την είσοδο σας:
· Θα περάσετε το πρώτο σημείου ελέγχου όπου θα σας ζητηθεί επίδειξη ενεργού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Τονίζουμε ότι η είσοδος δεν επιτρέπεται με επίδειξη rapid τεστ ή pcr test παρά μόνο με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
· Στο δεύτερο σημείο, ελέγχου εισιτηρίων μπορείτε:
o Να μπείτε δηλώνοντας στον έλεγχο εισόδου ότι είστε ομιλητής στο gastronomy forum και να παραλάβετε κατά την άφιξη σας το καρτελάκι με το όνομα σας από εμάς ή
o Να κατεβάσετε προσωπική πρόσκληση από το site της HORECA https://horecaexpo.gr/online-prosklisi/
Παρακαλείστε θερμά να βρίσκεστε στο χώρο μας 30 λεπτά πριν την ώρα της παρουσίασης σας και να έχετε την παρουσίαση σας σε ηλεκτρονική μορφή σε memory stick.
Σας παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε εγκαίρως αν υπάρξει κάποια αλλαγή από τη μεριά σας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα μας από το site μας https://chefclub.gr/wp-content/uploads/2022/02/HORECA-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91-2022.pdf
Τηλέφωνο επικοινωνίας κα Έλενα Ρέππα 2108251401 και 6944 508 117 και info@chefclub.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου