Στη διεθνή έκθεση «Mediterranean Panorama», που
πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, 18 και 19 Μαρτίου 2017, συμμετείχε ο δήμος
Σάμου.
Στοιχεία της αποστολής ήταν η σύνδεση με τον πολιτισμό, την
ιστορία, τη φύση, αλλά και τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, ενώ οι επισκέπτες
είχαν την ευκαιρία να γευτούν γαστρονομικές δημιουργίες μαγειρεμένες με
σαμιώτικα προϊόντα από το executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.
Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν οι επισκέπτες της ήταν
χοιρινό με σύκα και μανιτάρια ψημένο με γλυκό σαμιώτικο κρασί, κοτολέτα αρνιού
με σαμιώτικο σταφύλι, γραβιέρα Σάμου και βότανα Σάμου, σαμιώτικο ντακάκι
εμπλουτισμένο με μαρμελάδα από ντοματάκι Σάμου αλλά κι ένα μαγευτικό κριθαρώτο
με γαρίδες και ούζο Σάμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου