Οι θησαυροί της Ελληνικής γης έχουν την «τιμητική» τους στη Detrop –
Oenos 2017. Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση δεν ήταν δυνατόν να απέχουν τα
«κρασιά των θεών» με τα χαρακτηριστικά μεθυστικά αρώματα: Οι ξηροί,
ημίξηροι και γλυκείς οίνοι του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού
Συνεταιρισμού Σάμου που συμμετέχουν με το STAND 63 στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8, από 3
έως 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η Detrop – Oenos 2017 στοχεύει και φέτος να καταγράψει τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών προσελκύοντας το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300! Προέρχονται από Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ντουμπάι, Ινδία και φυσικά από όλες τις Βαλκανικές χώρες, ενώ οι προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις εμφανίζονται να ξεπερνούν τις 5.500.
Οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις με αναδυόμενα θεματικά εστιατόρια υπό την επιμέλεια έμπειρων chefs, με πρωτότυπη βιτρίνα «It’s All New» η οποία θα φιλοξενεί και βραβεύει προϊόντα που κυκλοφόρησαν στην αγορά τα τελευταία δυο χρόνια αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο «Cheese & Wine» όπου αξιοπρόσεκτοι συνδυασμοί κρασιών και τυριών θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επαγγελματιών, μέσα από ένα αίσθημα υψηλής γευστικής απόλαυσης.
Πηγή: samiaampelos.gr
Η Detrop – Oenos 2017 στοχεύει και φέτος να καταγράψει τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών προσελκύοντας το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300! Προέρχονται από Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ντουμπάι, Ινδία και φυσικά από όλες τις Βαλκανικές χώρες, ενώ οι προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις εμφανίζονται να ξεπερνούν τις 5.500.
Οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις με αναδυόμενα θεματικά εστιατόρια υπό την επιμέλεια έμπειρων chefs, με πρωτότυπη βιτρίνα «It’s All New» η οποία θα φιλοξενεί και βραβεύει προϊόντα που κυκλοφόρησαν στην αγορά τα τελευταία δυο χρόνια αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο «Cheese & Wine» όπου αξιοπρόσεκτοι συνδυασμοί κρασιών και τυριών θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επαγγελματιών, μέσα από ένα αίσθημα υψηλής γευστικής απόλαυσης.
Πηγή: samiaampelos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου