Η ΕΟΣΣ στην έκθεση DETROP CHEESE & WINE
Όταν το τυρί με το κρασί αποφασίζουν να εκτεθούν μαζί στην έκθεση DETROP CHEESE & WINE, η ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ δεν μπορεί να λείπει αφού τα ξηρά αλλά και τα γλυκά της κρασιά κάνουν δυναμικά παντρέματα με τα πιο "απαιτητικά" τυριά. Η έκθεση έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη από 26-29 Φεβρουαρίου και η προσέλευση του κόσμου ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική... όπως και οι εντυπώσεις για τα κρασιά της ΕΟΣΣ!! Ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, που επισκέφτηκε το περίπτερο, συνδύασε το Samos Anthemis με κοπανιστή σε σεμινάριο που εκείνος ηγήθηκε! Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ από το περίπτερο της ΕΟΣΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου