7 Σεπ 2015

Σκουραίικα: "Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε από μόνοι μας"



Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σκουραιίκων. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι και ο εκπρόσωπος του χωριού, Κώστας Χατζηχρήστου. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και ακολούθησε συζήτηση για τοπικά προβλήματα.









Πολλά αιτήματα που έχει ζητήσει ο εκπρόσωπος του χωριού, ακόμα δεν έχουν λυθεί. Είχε ζητήσει να συνδεθεί με internet το αγροτικό ιατρείο, χρησιμοποιώντας το δίκτυο του κοινοτικού καταστήματος, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει τεχνικός. Είχε ζητήσει να ελεγχθεί το δίκτυο αποχέτευσης, γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει χαλάσει, αλλά ακόμα περιμένει τις υπηρεσίες του δήμου.


Όπως έχει φανεί εδώ και καιρό, όλες οι καθημερινές ζημιές, αλλά και οι ανάγκες της καθημερινότητας, πρέπει να διευθετηθούν από τους ίδιους τους κατοίκους και τον εκπρόσωπο του χωριού. Τα μεγάφωνα της κοινότητας τα έφτιαξαν οι κάτοικοι, αλλά δεν λειτουργούν καλά. Επίσης, η ανάπλαση στην είσοδο του χωριού έγινε και αυτή από τους κατοίκους. Τελικά, ό,τι γίνεται στο χωριό γίνεται μόνο από τους κατοίκους…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required